Aanmelden
als opleider bij EDU-DEX

Keuze 1: heb je EDU-DEX nodig?

  • Heb je een probleem met het rechtstreeks bijhouden van je opleidingsinformatie in vele portals en zoeksites, of in portals die zonder EDU-DEX niet of nauwelijks te vullen zijn?
  • Dan is er een oplossing: EDU-DEX koppelt direct met 60+ zoeksites en portals, waaronder STAP. Heb je geen probleem met het bijhouden van portals? Dan heb je EDU-DEX niet nodig.

Keuze 2: light of full account

  • Light account: opleiders die alleen aansluiten voor opname in het STAP-register of alleen in het Landelijk Scholingsportaal, kunnen kiezen voor een light account (€ 450/jaar). Hun informatie is niet zichtbaar voor andere portals.
  • Full account: opleiders die aansluiten voor doorgifte van hun informatie aan meer dan één EDU-DEX-afnemer, kiezen een full account (€ 800/jaar). Dit geldt dus ook voor opleiders die in het STAP-register en het Landelijk Scholingsportaal willen staan.

Keuze 3: handmatig of per XML?

  • handmatig: opleiders die geen relationele database hebben; en/of met maximaal ca. 25 programma’s met slechts enkele startmomenten per jaar; en/of opleiders die snel willen beginnen en de XML-feed nog niet af hebben (zij kunnen later eenvoudig overstappen naar XML)
  • XML koppeling: XML is de taal waarmee de gegevens van de ene database worden omgezet naar de indeling van een andere database – via een zgn. API (Application Programming Interface). EDU-DEX vergt XML-bestanden van een specifieke API. Documentatie hierover vind je in onze online Technical Manual.

naar het aanmeldformulier

Stichting EDU-DEX

Telefoon

085 8771088

E-mail

info(at)edudex.nl