Aanmelden
als opleider bij EDU-DEX

Keuze 1: heb je EDU-DEX nodig?

  • Probleem: rechtstreeks bijhouden van je opleidingsinformatie in portals en zoeksites zorgt voor veel personeels- en/of IT-kosten; èn het is foutgevoelig.
  • Oplossing: EDU-DEX koppelt direct met 60+ zoeksites en portals. Is het geen probleem om al die systemen apart bij te houden? Dan is EDU-DEX niet nodig.

Keuze 2: light of full account

  • Light account: opleiders die alleen aansluiten voor opname in het STAP-register of alleen in het Landelijk Scholingsportaal, kiezen een light account. Hun informatie is niet zichtbaar voor anderen.
  • Full account: opleiders die aansluiten voor doorgifte van hun informatie aan alle EDU-DEX-afnemers, kiezen een full account. Dit geldt ook voor opleiders die in het STAP-register en het Landelijk Scholingsportaal willen staan.

Keuze 3: handmatig of per XML?

  • handmatig: opleiders die geen relationele database hebben; en/of met maximaal ca. 25 programma’s met enkele startmomenten per jaar; en/of opleiders die snel willen beginnen en de XML-feed nog niet af is (zij kunnen later eenvoudig overstappen naar XML)
  • XML koppeling: XML is de taal waarmee de gegevens van de ene database worden omgezet naar de indeling van een andere database – via een zgn. API (Application Programming Interface). EDU-DEX vergt XML-bestanden van een specifieke API. Documentatie hierover vind je in onze online Technical Manual.

naar het aanmeldformulier

Stichting EDU-DEX

Telefoon

085 8771088

E-mail

info(at)edudex.nl